Bel ons nu 0174 388 301

Terugblik 2013

30-12-2013

Morgen de laatste dag van het jaar

Zo, morgen de laatste dag van 2013... Helemaal geen slecht jaar!

Natuurlijk had ik liever wat meer mensen blij gemaakt met de verkoop van hun 'oude' woning, of de koop van hun 'nieuwe' woning maar over het algemeen mogen we niet klagen en hebben we toch weer wat meer woonvreugde kunnen brengen dan het jaar er voor. 

We hebben leuke taxatieopdrachten gehad van klanten en/of via collega makelaars  en financieel tussenpersonen, redelijk goede verkopen kunnen realiseren voor klanten in de bestaande bouw en enkele nieuwbouw woningen. Constructief mee mogen denken in het vinden van oplossingen op het gebied van wonen, doorstromen of juist kleiner gaan wonen.

2013 is ook het jaar dat we meer konden verhuren, buiten enkele 'te koop' staande woningen via de leegstandswet ook de verhuur van 42 nieuwbouwappartement in Naaldwijk mogen verzorgen, en enkele woningen van institutionele beleggers/verhuurders aan nieuwe bewoners kunnen helpen. Heel anders dan woningen verkopen maar zeker ook erg leuk om te doen!

Natuurlijk zijn er ook minder leuke dingen, enkele woningen staan al (te) lang te koop, soms waren we blij met een koper en dan ging het toch niet door en we hebben ook wel eens erg lang, en heel spannend, moeten wachten totdat hypotheken helemaal rond waren... Maar dat is nu eenmaal de nieuwe makelaardij, kunnen we lang bij stil blijven staan maar ik zet liever m'n schouders onder positieve zaken, of het positiever maken van zaken.

Kortom, een leuk bewogen jaar en ik zie 2014 positief tegemoet. 

Kom maar op met die nieuwe kansen... en je weet het nooit, morgen nog een dag 

RTL4 RTL5 LifestyleXperience

Onlangs was woonvreugde te zien in het RTL4 en RTL5 programma LifestyleXperience met een leuk item over de woningmarkt en Hoek van Holland

http://streams.minoto-video.com/id/WRtBk68Eb7Jc_web_hq.mp4

Inloggen

Inloggen op mijn Woonvreugde. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken