Bel ons nu 0174 388 301

Geheel nieuwe website, nog makkelijker en duidelijker

10-10-2013

Nog makkelijker, nog sneller, nog duidelijker!

De eerste bezichtiging van een woning vindt tegenwoordig plaats op internet!

Pas als een woning op internet leuk genoeg gevonden wordt wil een potentiële koper meer informatie ontvangen en mogelijk ook een bezichtiging ter plaatse aanvragen om pas echt 'het gevoel' met zijn of haar nieuwe woning te proeven.

Diverse testen hebben uitgewezen hoe een woningzoekende graag naar een makelaarswebsite kijkt, wat een prettige volgorde van informatie is en wat als 'fijn' ervaren wordt waardoor men langer naar uw, en misschien wel zijn of haar toekomstige, woning blijft kijken. Het is natuurlijk niet verrassend dat iedere potentiële koper die wat langer blijft kijken ook een veel beter beeld krijgt.

Wij vonden het dus ook tijd worden om onze site hier volledig aan aan te passen, makkelijker te maken en vooral beter vindbaar te maken via Google. En met het beter vindbaar via Google bedoelen we ook de woningen op zich en niet alleen de site.

Up-to-date en geheel vernieuwd kunnen wij er dus weer fris tegenaan!

RTL4 RTL5 LifestyleXperience

Onlangs was woonvreugde te zien in het RTL4 en RTL5 programma LifestyleXperience met een leuk item over de woningmarkt en Hoek van Holland

http://streams.minoto-video.com/id/WRtBk68Eb7Jc_web_hq.mp4

Inloggen

Inloggen op mijn Woonvreugde. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken