17 jarig bestaan

Mooie aanleiding om trots te zijn!

14 januari 2020 al… Normaal doe ik rond de jaarwisseling een inzichtje geven in het voorbije jaar en een soms blikken we dan alvast wat vooruit op het komende jaar maar dit keer dacht ik, ik doe het eens wat anders, ik doe het op 14 januari!

17 jaar geleden was 14 januari de dag dat ik begon als makelaar dus ik wilde deze dag eens gebruiken om vooral trots te zijn, trots op waar we nu staan. Begonnen in mijn eentje als makelaar binnen een franchise organisatie en met de nodige lef, service gerichtheid, commerciële ideeën  en vooral doorzetting zijn we nu op het punt dat ik kan zeggen dat we redelijk volwassen zijn 😉.

Maar zonder gekkigheid, in 2003, net nadat de hoogtij dagen in de makelaardij begonnen, maakte dat ik op creatieve wijze wist wat doorzetten was! Al vlot verkochten we de meeste bestaande bouw in Hoek van Holland en dat hebben we vast kunnen houden door uitdagend en vernieuwend te blijven in de marketing en dienstverlenende aanpak. In de onstuimige (puber)tijd van de woningmarktcrisis hebben we ook gewoon ‘gewoon’ gedaan en met een enthousiaste werkwijze goed staande gebleven en zijn we er eigenlijk sterker uitgekomen.

Momenteel met een sterk team van 3 bedienen wij de woningmarkt van Hoek van Holland en zie je ons steeds vaker ook in het Westland, tja bijna volwassen dus dan mag je wat verder van huis hè… 

Dus wellicht komen wij elkaar in de toekomst wel tegen, als verkoopmakelaar of aankoopmakelaar, als taxateur of collega, of misschien wel als klant, dat zou mooi zijn!

Op een mooi nieuw jaar, of beter gezegd vele mooie jaren…

Team Woonvreugde, Jan Vreugdenhil, Gri-ja Koenen en Daphne de Kok

 

Vond ineens de foto van mijn eerste visitekaartje, te grappig!