Hallo 2019!

Hallo 2019…


Het was een geweldig mooi 2018 kan ik jullie zeggen, maar dat verbaast denk niemand! Zowel privé als zakelijk, en die balans is toch wel erg prettig!

Traditiegetrouw schrijf ik hierbij even een terugblik op 2018 en kijken we vooruit op 2019… Na een geweldig 2017 had ik zelf niet durven hopen op weer zo’n mooi jaar, maar terugkijkend op ‘18 was het dat wel…

Natuurlijk met iets minder aanbod, veel woningen werden vorig jaar vlotter verkocht waardoor het leek of er veel minder aanbod was. Toch hebben wij, door het aan ons gegeven vertrouwen van vele verkopers, weer een hoop mensen aan woonplezier mogen helpen!

We zagen de trend weer terug komen van eerst een droomwoning kopen en daarna pas de huidige woning verkopen. Een verandering waar we natuurlijk direct op in hebben gesprongen als actief makelaarskantoor, met gedegen adviezen en vlotte strategieën. Soms geeft de zekerheid een veel mooier resultaat dan de gretigheid!

Tevens een jaar waar de taxatierapporten aanzienlijk zijn gewijzigd. Taxeren is daarmee een stuk complexer, maar ook arbeidsintensiever geworden… dit in een tijd dat er door de veranderende markt ook vlotter gereageerd moet worden aan zowel de verkoop als aankoopzijde, best een uitdaging kan ik u zeggen! Maar gaaf werk, zeker als je dan terug mag kijken op een succesvol jaar…

Hierbij wil ik natuurlijk alle opdrachtgevers, verkopers, kopers, maar ook notarissen en financieel tussenpersonen waar wij nauw mee samen hebben gewerkt bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Prettig dat jullie de kwaliteit weer konden waarderen!

In de woningmarktcrisis hebben wij het bij Woonvreugde vooral op de kosten moeten verdienen, prettig dat dit ook kon en mooi is het dan om te zien dat het nu weer op de successen kan! Het bijkomende voordeel van deze wijze les is dat we ook aan alle kanten effectiever en scherper zijn gaan werken, dat is voor ons goed maar gelukkig ook voor u als klant.

Trots ben ik ook om te melden dat we die Woonvreugde kwaliteiten in 2019 uit kunnen gaan breiden! Om deze actieve markt goed te blijven bedienen, de bedrijfszekerheid te kunnen waarborgen en om gewoon weer leuk te kunnen bouwen aan het makelaarskantoor hebben we positief nieuws… In de vorm van versterking en groei! Daphne de Kok is per januari begonnen bij Woonvreugde makelaars en wellicht treft u haar binnenkort wel en kunt u zelf eens kennis maken…

Het allerbeste voor 2019, team Woonvreugde, Gri-ja Koenen, Daphne de Kok en Jan Vreugdenhil