Welkom bij Woonvreugde Makelaars

Graag staan we dicht bij onze klanten, daardoor kunnen wij u een persoonlijke dienstverlening bieden. En juist bij de verkoop of aankoop van woningen maakt die persoonlijke aanpak het verschil.

Leuk dat u interesse heeft in een woning of appartement die wij mogen verkopen. Graag begeleiden wij u dan ook in uw zoektocht naar het vinden van woonvreugde en hopen dat u uw “nieuwe” droomwoning bij ons kunt vinden. 

Hebben wij uw droomwoning momenteel nog niet in de verkoop staan? U kunt uw woonwensen aan ons kenbaar maken. Daarnaast kunt u een account aanmaken op de website zodat u als eerste, nog voor Funda uit, het nieuwe woningaanbod ontvangt.  

Klik bovenin op WONINGAANBOD om naar de 'TE KOOP' en 'TE HUUR' aangeboden woningen te gaan. 

Heeft u een nieuwe woning gekocht en heeft u voor de financieringsaanvraag een taxatierapport nodig. Wij taxeren voor alle banken en financiële instellingen, ook kunnen wij een NWWI en/of NHG taxatie verzorgen. 

Woonvreugde is onder andere lid van NWWI voor strenge eisen aan de taxateur en de kwaliteit van taxatierapporten, SCVM voor de certificering van gediplomeerd makelaars en taxateurs en VBO voor een 'no nonsense' branche organisatie binnen de makelaardij.