Onze makelaar en taxateur o.z.

Graag stel ik mijzelf kort aan u voor.

Ik ben Jan Vreugdenhil, Register Makelaar/Taxateur Onroerende Zaken Woningen en Woon-Winkelpanden en drijvende kracht achter Woonvreugde Makelaars.

Geboren en getogen in Hoek van Holland, opgevoed met de Westlandse mentaliteit en opgegroeid met een ondernemersgeest. Na vele ervaringen opgedaan te hebben in de regio, en een aantal jaren te hebben gewerkt als zelfstandig ondernemer/makelaar binnen een franchise formule ben ik dit succes voort gaan zetten onder eigen naam en label als WOONVREUGDE MAKELAARS! 

Motto: Het leven is veel te leuk om stil te blijven staan!

Hoewel er meerdere makelaars in de regio werkzaam zijn, ben ik er van overtuigd dat we kopers en verkopers net iets meer te bieden hebben! Als actieve makelaar met plaatselijke en regionale kennis, een actieve benadering van potentiële kopers en gedegen vakkennis in huis heb ik de overtuiging: 

HET BEGINT MET VERTROUWEN EN HET EINDIGT MET WOONVREUGDE!

Lid van VBO makelaar:

De VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed) is de snelst groeiende en meest actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De ruim 900 aangesloten makelaars stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De VBO-makelaars zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is de VBO-makelaar gehouden aan de gedragscode. Op het handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege. Kortom bent u op zoek naar een makelaar die de beste diensten levert? De VBO Makelaar, díe weet waar u zich thuis voelt. 

SCVM gecertificeerd makelaar:

Het DNV certificatieschema voor SCVM geregistreerde Makelaars/Taxateurs is geaccrediteerd! Accreditatie door de Raad voor Accreditatie is de hoogst mogelijke erkenning die een certificeringsregeling ten deel kan vallen. Voor opname in het register komen uitsluitend makelaars/taxateurs in aanmerking die zijn gecertificeerd op basis van het DNV-schema volgens de ISO 17024 norm. DNV-Gecertificeerde Register Makelaars/Taxateurs zijn verplicht deel te nemen aan een programma van Permanente Educatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat hun kennis altijd up to date is.

Certificatie beoogt immers niet alleen de kwaliteit van het moment te waarborgen, maar ook de kwaliteit op de langere termijn! Door te kiezen voor een SCVM Makelaar kiest u dus voor alom geaccepteerde kwaliteit.